dimarts, 15 d’abril del 2014

Les aparences enganyen, " Habitus"

Les aparences enganyen, no sempre és el que es veu. Ací tenim unes imatges que recolzen el tan popular, creguem veure una cosa però és una altra ben diferent.









Aquestes altres imatges també ens mostren una cosa que no és, son dibuixos que pareixen que estan en moviment. 




Son conceptes on podem relacionar la frase tan típica "les aparences enganyen", però si anem més enllà aquesta frase també li podem donar un altre sentit, i parle del sentit que pot tindre amb relació amb el "habitus"
Per a ampliar un poc més, hem venen a la ment, certes pel·lícules vistes, on aquest concepte es pot veure clarament aplicat.
Estem en una societat plena d’estereotips i d’ idees preconcebudes, i ninguns pares deixarien els seus fills al càrreg d’una persona plena de tatuatges i piercings, en canvi, si en una xica dolça i amb bona aparença, pensem en la protagonista de la pel·lícula: “La mano que mece la cuna”. També pensar en el millor cuidador per a una persona impedida (tetraplègic), no seria una persona que no està preparada, que pertany a un mon totalment diferent, com podem veure en la pel·lícula: “Intocable” (pel·lícula basada en fets reals)


Veiem un vídeo on queda reflexat que les aparences ens poden dur a engany. Observem una persona que per ser diferent a nosaltres pensem que es la perseguida i qui realment era la persona perseguida havia passat pel davant nostre sense alçar cap tipus de sospita. Cal fugir dels estereotips, jutjar quan tenim coneixement del que tenim que jutjar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada