dilluns, 21 d’abril del 2014

L'educació i el cinema

L’educació és un tema que es tracta continuament al cinema de manera directa o indirecta, podem conèixer diferents sistemes d’educació sobretot amb el pas del temps, inclús en el futur. Sabem que tots els xiquets tenen dret a l’educació com es contempla a la declaración dels drets del xiquet, l’educació preocupa a la societat i el cinema ho porta a la pantalla. Existeixen moltes pel·lícules que reflexen estos drets a l’Educació.

Ací tenim una pàgina molt bona on recopila pel·lícules que tracten el tema de la declaració dels drets del xiquet directament. Sense preàmbuls.
El dret a l'educació en el cine

Per altra banda també tenim una infinitat de pel·lícules que la tracten, tal volta, de manera més indirecta però no deixen de ser molt reflexives i crítiques. Ací hi han unes quantes pàgines per si algú està interessat en saber-ne. Jo n'he vist algunes de elles i de veritat, valen la pena, perquè te n'adones que l'educació està relacionada en molts contexts, encara que en principi no ho vegam clar. Tot, absolutament tot, te alguna cosa que veure en l'educació.

Les millors pel·lícules sobre l'educació
Cine i educació
Pel·lícules de professors
Professors com a protagonistes

Més endavant, relacionaré alguna d'elles en el contingut del tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada